Ce spune liderul PSD Olt, vicepremierul Paul Stănescu, despre Guvern și partid și ce rol a avut într-un moment sensibil al PSD

Președintele Executiv al PSD, Niculae Bădălău, spune Guvernul ar putea fi restructurat, ajungându-se de la 24 de ministere, câte sunt în prezent, la 16. Lui i se opune vicepremierul Paul Stănescu, liderul PSD Olt, care susține că, în actuala formulă, Executivul funcționează bine. Stănescu mai spune că un congres extraordinar al PSD, pe care Bădălău l-ar vrea, nu se impune. Paul Stănescu vorbește din poziția omului care a avut un rol determinant în restabilirea echilibrului în PSD anul trecut, când șeful Guvernului, Mihai Tudose, aflându-se la cuțite cu Liviu Dragnea, amenința că va demisiona din funcție.

„La ultimele declaraţii ale preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, şi ale premierului s-ar dori o nouă arhitectură a Guvernului. Ţinând cont de acest lucru, CEx-ul va lua decizia. Ne dorim un Guvern mai suplu. Probabil, undeva la 16 sau 17 ministere”, a spus Niculae Bădălău, citat de digi24.ro.

Bădălău a mai declarat, la Digi24, că un congres extraordinar al PSD ar fi potrivit acum.

Nu de aceeași părere este însă vicepreședintele Paul Stănescu, liderul PSD Olt, care susține că Guvernul funcționează bine în actuala formulă.

„Nu cred că este momentul să se întâmple acest lucru, să se comaseze ministere. Cred că Guvernul funcţionează foarte bine. Nu cred că trebuie făcute comasări sau alt gen de lucruri făcute în Guvern. Eu cred că Guvernul – în calitate de membru al Guvernului, confirm că Guvernul la această oră funcţionează foarte bine”, a spus vicepremierul Paul Stănescu, potrivit Digi24.

De asemenea, Paul Stănescu îl contrează pe Bădălău și în privința organizării unui congres. un congres extraordinar nu ar fi oportun acum pentru partid.

„Deocamdată eu spun că nu este cazul. Pentru că nu sunt motive”, a afirmat vicepremierul Stănescu.

Paul Stănescu vorbește din poziția omului care a avut un rol determinant în restabilirea echilibrului în PSD anul trecut, când șeful Guvernului, Mihai Tudose, aflându-se la cuțite cu liderul partidului, Liviu Dragnea, amenința că va demisiona din funcție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here