Mălin Bot, ridicat de jandarmi și băgat în dubă/ Declarații-bombă ale jurnalistului

Jurnalistul Malin Bot a fost ridicat de Jandarmerie și bagat în duba, luni, la sediul central al PSD. Acesta a fost luat pe sus de jandarmi dupa ce a protestat la sediul PSD unde are loc sedinta conducerii partidului.

Jurnalistul a fost eliberat, după aproximativ două ore de la reținerea sa de către jandarmi în fața sediului PSD. Acesta a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care acuză forțele de ordine că l-au privat ilegal de libertate și anunță că se va adresa Parchetului Militar cu plângere penală pentru abuz în serviciu și lipsire ilegală de libertate.

„Doua ore am fost ilegal lipsit de libertate de catre Jandarmerie, dupa ce am fost luat cu forta, impotriva vointei mele, din fata sediului PSD unde exprimam / inregistram opinia mea despre Liviu Dragnea.

Am fost tinut abuziv doua ore fara dreptul de a suna un avocat. Fara dreptul de a comunica. Fara sa fie chemat un procuror. Pur si simplu am fost tinut cu forta, fara nicio explicatie, doua ore in Sectia 5 Politie.

La final am primit o amenda de 6.000 de lei care se putea scrie in trei minute in fata sediului PSD, fara sa fiu lipsit ilegal de libertate.

Maine dimineata ma voi adresa Parchetului Militar cu plangere penala pentru abuz in serviciu si lipsire ilegala de libertate. Am contactat deja o casa de avocatura si vom merge cu incredere in Justitie”, a scris Mălin Bot, pe pagina sa de Facebook.

El a afirmat ca a fost legitimat deja iar actele sale au ramas la jardarmi. In timp ce era ridicat cu forta, el s-a tinut de un indicator rutier pe care l-a scos din pamant.

Liderii social-democrați s-au reunit, luni, la sediul central al partidului, pentru a face analiza guvernării și a decide o posibilă restructurare guvernamentală. Bilanțul cuprinde nu doar miniștrii, ci și secretarii de stat și instituțiile din subordinea Executivului. Premierul Tudose s-a întâlnit, în cursul dimineții, cu o parte din membrii Executivului, și cu lideri din teritoriu, printre care și Marian Oprișan, și a anunțat înainte de a intra în ședința PSD că își menține intenția privind restructurarea Guvernului.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here