Poliţistul pedofil, suspectat în alte 15 cazuri: Acestea au avut loc din 2009 până în prezent

Ies la iveală detalii şoc despre poliţistul-pedofil din Bucureşti! După ce acesta a recunoscut un viol din 2012 şi perversiunile din liftul din Drumul Taberei, se pare că acesta mai este suspect în alte 15 cazuri care vizează fapte ce au avut loc începând din 2009.

Anchetatorii verifică în special dosarele de agresiune sexuală rămase cu autor necunoscut pentru a vedea dacă nu cumva unele indicii și probe îi conduc acum tot către aceste pedofil, care lucra în Poliție și care a fost reținut luni, la patru zile după ce fusese filmat agresând sexual doi minori, într-un lift din Drumul Taberei.

Aceste informaţii au fost confirmate luni noapte de către avocatul poliţistului. Acesta a precizat că Eugen Stan şi-a recunoscut la audieri implicarea în două astfel de cazuri şi rămâne ca suspect pentru alte.

Cele 15 cazuri, despre care se vorbeşte acum, sunt dosare în care, cel puțin până în acest moment, se potrivesc destul de mult indiciile și semnalmentele cu cele ale lui Eugen Stan. Anchetatorii vor însă să verifice temeinic înainte de a formula oficial acuzații.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here