Lovitură pentru Radu Mazăre: S-a emis mandat de arestare

Curtea Supremă a decis, miercuri, emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui Radu Mazăre. Aceasta decizie vine în urma unei cerere a DNA ca urmare neîndeplinirii de către fostul primar de Constanţa a măsurilor impuse de controlul judiciar.

Reamintim că Radu Mazăre a anunţat a lipsit a finalul anului de la secţia de poliţie unde trebuia să dea cu subsemnatul ca măsură a controlului judiciar. Acesta a anunţat că a plecat în Madagascar şi nu se va mai întoarce în ţară cât timp nu consideră că va avea parte de o justiţiei corectă.

Acest mandat de arestare a fost emis în cadrul procesului în care Radu Mazăre este judecat pentru luare de mită, abuz în serviciu şi conflict de interese.

Pe lângă acest dosar, Radu Mazăre mai are câteva trimiteri în judecată pentru fapte comise din funcţia de primar. Un singur dosar a primit o sentinţă din partea judecătorilor, şi aceea doar pe fond. Este vorba de o condamnare de 4 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar de retrocedări de terenuri.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here