Cine minte? Carmen Dan: Ioniță acceptase funcția. Nu am avut nicio discuție cu Tudose despre chestor

Carmen Dan respinge acuzațiile lui Mihai Tudose, potrivit cărora aceasta a mințit în privința disponibilității lui Cătălin Ioniță de a prelua șefia Poliției Române.

Miercuri seară, premierul declarase că a fost mințit de Ministrul de Interne, care i-a spus că Ioniță vrea să ocupă această funcție. Ulterior, a precizat Tudose, a avut o discuție chiar cu Ioniță, care a insistat că nu dorește postul, contrazicând-o astfel pe Carmen Dan.

Joi, în cadrul unei declarații de presă, Dan a negat categoric că a mințit, ba chiar a insistat că în cursul zilei de miercuri nu a avut nicio convorbire cu Mihai Tudose.

Aceasta a și prezentat un raport al lui Cătălin Ioniță prin care el și-a arătat disponibilitatea de a prelua conducerea Poliției Române, raport pe care îl primise înainte de solicita public demiterea lui Bogdan Despescu. Carmen Dan a precizat că Ioniță s-a răzgândit, și i-a comunicat ulterior acest lucru. Ministrul a dat de înțeles că Ioniță nu a mai vrut funcția din cauza campaniei mediatice negative care ar fi pornit împotriva sa.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here