E război total! Tudose o DEMITE pe Carmen Dan! Se redactează deja actele! Ciolacu, interimar

E război total! Tudose o demite pe Carmen Dan! Surse de la Cancelaria primului-ministru spun că se redactează deja actele, potrivit comisarul.ro.

Conform acelorași surse, vicepremierul fără portofoliu Marcel Ciolacu va fi desemnat ministru de interne interimar.

Carmen Dan a declarat, joi seară, că nu demisionează din funcția de ministru de Interne în urma scandalului izbucnit pe marginea polițistului-pedofil. Aceasta a declarat că propunerile de miniștri se decid în forurile statutare ale partidelor care formează coaliția de guvernământ și tot acolo sunt decise și retragerile.

Miercuri seară, premierul declarase că a fost mințit de Ministrul de Interne, care i-a spus că Ioniță vrea să ocupă această funcție. Ulterior, a precizat Tudose, a avut o discuție chiar cu Ioniță, care a insistat că nu dorește postul, contrazicând-o astfel pe Carmen Dan.

Joi, în cadrul unei declarații de presă, Dan a negat categoric că a mințit, ba chiar a insistat că în cursul zilei de miercuri nu a avut nicio convorbire cu Mihai Tudose.

Aceasta a și prezentat un raport al lui Cătălin Ioniță prin care el și-a arătat disponibilitatea de a prelua conducerea Poliției Române, raport pe care îl primise înainte de solicita public demiterea lui Bogdan Despescu. Carmen Dan a precizat că Ioniță s-a răzgândit, și i-a comunicat ulterior acest lucru. Ministrul a dat de înțeles că Ioniță nu a mai vrut funcția din cauza campaniei mediatice negative care ar fi pornit împotriva sa.

În urmă cu câteva momente, în emisiunea „Jocuri de putere” de la realitatea.net a apărut informația potrivit căreia raportul lui Cătălin Ioniță prezentat de Carmen Dan l-a prezentat în conferința de presă ar fi un document fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here