BOMBĂ: Paul Stănescu ar putea să preia funcția de premier al României/Iată detaliile

Un nou nume este vehiculat în discuțiile privind un posibil înlocuitor pentru actualul premier, în contextul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, pare să fie decis să îl debarce pe Mihai Tudose de la șefia Guvernului. Este vorba de președintele PSD Olt, vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării.

În timpul unei ședințe care a avut loc în organizația PSD Suceava, Liviu Dragnea ar fi spus că actualul vicepremier, Paul Stănescu, reprezintă o opțiune foarte bună pentru conducerea Executivului.

”Paul Stănescu ar putea fi un foarte bun prim-ministru, fără legătură cu serviciile și un PSD-ist pe care partidul se poate baza”, ar fi spus Liviu Dragnea, potrivit Știripesurse.ro., citat de b1.ro.

Până acum, Paul Stănescu nu s-a implicat public în războiul din interiorul PSD dintre Dragnea și Tudose.

Despre Paul Stănescu, presa a scris că ar fi un apropiat al liderului PSD.

Mai mult, actualul ministru al Dezvoltării a început un turneu prin țară, pe un traseu similar cu cel al lui Liviu Dragnea, notează sursa citată.

Acesta nu este singurul context în care se discută despre posibilitatea la Paul Stănescu să preia conducerea guvernului.

Vicepremierul Paul Stănescu a mai fost propus pentru a-l înlocui pe Mihai Tudose în funcție în urmă cu câteva zile, la o întâlnire restrânsă a liderilor PSD într-un restaurant din Capitală.

Propunerea a venit din partea deputatului Cătălin Rădulescu. La întâlnirea respectivă au mai participat Liviu Dragnea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, ex-ministrul Justiţiei Florin Iordache, şeful PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, precum şi alţi social-democraţi influenţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here