Tragedie în familia primarului din Caracal, Liviu Radu: A murit tatăl edilului!

Durere fără margini în familia primarului din Caracal, Liviu Radu, al cărui tată a decedat azi, 12 ianuarie, într-o secție a Spitalului Județean de Urgență Slatina, unde fusese internat în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Tatăl primarului, Ștefan Radu, extrem de popular în Caracal și cunoscut de toată lumea ca Nea Fănică, a încetat din viață la vârsta de 82 de ani în urma unui accident vascular. El a fost internat pe Secția Neurologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina cu două zile înainte de Anul Nou, aflându-se în grija cunoscutului medic Renică Diaconescu.

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a i se ameliora starea de sănătate, astăzi, în jurul orei 15.00, inima sa a încetat să mai bată.

„A făcut un mic accident vascular, dar, cum era fumător, starea sa de sănătate s-a agravat. În campania electorală a fost cu mine și cred că o treime din voturile pe care le-am obținut i se datorează, pentru că a fost un om cumsecade, cunoscut și iubit de lume”, a declarat, împietrit de durere, primarul Liviu Radu.

Nea Fănică Radu, cum era cunoscut de oameni, va fi înmormântat duminică, la Caracal, în cimitirul de pe strada Carpați.

Dumnezeu să-l odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here