E oficial: CEx fulger luni, la PSD. Ce important lider a confirmat informația

Liderii PSD par să nu mai aibă răbdare până la ședința Comitetului Executiv Național (CEx) anunțată pentru 29 ianuarie, la Iași.

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, considerat unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, a anunțat oficial că luni, 15 ianuarie, va avea loc o ședință CEx organizată de conducerea partidului.

”Urmare a declarațiilor de tot felul din ultimele zile ale unor colegi din PSD, urmare a unei lipse de comunicare în interiorul partidului pe probleme care ne definesc, dar și a unei lipse de comunicare a colegilor din guvern, în condițiile în care mass-media amplifică de 100 de ori discuțiile interne, ținând cont că mulți primari și șefi de organizații ne cer să punem punct disensiunilor, în condițiile în care primim mii de mesaje de la oameni care ne întreabă de ce nu ne-am lămurit noi între noi, s-a luat hotărârea organizării unui Comitet Executiv extraordinar, înaintea celui de la Iași. Acest CEx fulger va avea loc luni”, a declarat Codrin Ștefănescu, pentru DCNews.

“Tema este să ne reglăm în interior toate problemele care au ajuns în spațiul public amplificate de 100 de ori față de dimensiunea lor reală. Să ieșim cu asigurări către cei care ne-au votat că nu ne batem joc de votul lor, să trecem peste orgolii și poziții personale, așa cum  am făcut-o întotdeauna și să mergem mai departe”, a precizat secretarul general adjunct al PSD.

În ultimele zile, mai mulți lideri social-democrați au cerut insistent organizarea unei ședințe CEx a partidului, în contextul evidentului război dintre liderul Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here