#Rezist, un regres al speciei umane

„Descrierea alăptării la sân ca fiind naturală este neetică  deoarece întărește rolul de gen și afectează rolul de gen și afectează persoanele  LGBT” susține revista americană „Pediatrics”. În ultimii ani Academia  Americană de Pediatrie, Departamentul American de Stat pentru Sănătate și alte instituții americane au promovat alăptarea cu lapte matern la sân ca fiind naturală. 

Este „inadecvat din punct de vedere etic”  ca organizațiile guvernamentale și  medicale să descrie alăptarea ca fiind „naturală” deoarece acest termen  impune noțiuni rigide privind rolurile de gen susține un nou studiu dintr-o altă revistă americană otrăvitoare.

„Cuplarea naturii cu maternitatea… poate să susțină din greșeală argumente biologice la rolurile bărbaților și ale femeilor dintr-o familie”.

După cum se vede, în Statele Unite, și nu numai se duce o luptă acerbă pentru înlocuirea vieții normale cu o viață artificială impusă de forțe oculte, cu un set alternativ de valori și credințe care încearcă să-și impună indiferența de sex a părintelui sau a părinților.

Un studiu publicat anul trecut de UNICEF  arată că peste 800.000 de copii mor anual  pentru că nu sunt alăptați la sân în prima oră de viață și după aceea până la cel puțin șase luni. Bebelușii care nu primesc  lapte de la sânul mamei sunt expuși de șapte ori mai mult riscului de a muri de infecții decât cei care sunt alăptați normal.

*

Edilii din Bruxelles au hotărât ca „Târgul tradițional de Crăciun” din capitala Uniunii Europene să fie redenumit „Plăcerile iernii” începând din acest an, iar urarea „Crăciun fericit!” să fie înlocuită cu „Felicitări de sezon!”, iar Parlamentul European  a trimis urări cu noua variantă.  Motivația ar fi următoarea după cum explică ei: „o modalitate prin care să fie incluși și cei care au și alte sărbători în această perioadă precum: Hanukkah la evrei, Ramadam și Ashura, la musulmani, Omisoka la japonezi, sau Bodhi Day la budiști..”

Aceasta este numai o explicație pentru naivi, în spatele ei se ascunde  intenția  de a se distruge tradițiile tradiționale și familia milenară europeană.

În Franța se pune problema de a se scoate cuvintele mamă  și tată  din Codul Civil și înlocuirea lor cu „părinte 1” și „părinte 2”, iar pașapoartele din Anglia conțin „părinte 1” și „părinte 2” în loc de mamă și tată. Iar copiii francezi ar trebui să fie numiți: enfant 1, enfant 2… Susțin ei că motivul ar fi să nu se simtă discriminarea homosexualității.

Majorității i se ia dreptul  la tradiție și la normalitate pentru a li se acorda mai multe drepturi minorităților, fie ele etnice, religioase sau sexuale.

Acum a înțeles toată lumea cui slujesc  aleșii noștri din Parlamentul European uniți acolo pentru a trece lumea într-o nouă lume. Păi cu 12.500 de euro pe lună, sunt în stare să-și înjure și pe mamele lor…

*

Prestigiosul  neurochirurg român Leon Dănăilă a fost condamnat de o organizație comunitară apărătoare a persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și  persoane transgender) printr-o plângere depusă  la Consiliul Național pentru  Combaterea Discriminării cu privire la afirmațiile senatorului liberal: „ un homosexual poate să cumpere copii, poate să-i fure, poate să-i achiziționeze pe alte căi. Să-i învețe să devină tot așa…     …eu asta nu pricep, mintea mea nu poate să priceapă. Nu, una e femeie, ălalalt e bărbat. Asta nu pricep. Îmbracă-i pe amândoi bărbați. Îți plac bărbații? Poftim!”

Domnul senator Dănăilă și-a încheiat declarațiile făcând trimitere la principii religioase:

 – Sodoma și Gomora! Doamne ferește! E un regres, totuși al speciei umane!

Și afirmația hotărâtă a valorosului neurochirurg a convins peste trei milioane de români să ceară organizarea unui referendum prin care articolul 48 din Constituția României să prevadă că: „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între bărbat și femeie”.

Membrii comunității LGBT  cred că numai ei au dreptul de a-și spune părerea. Discriminarea cumplită a majorității, dorința de a ucide tot ce e normal și natural, asta doresc ei.. Comunitatea LGBT  nu e decât o rușinoasă adunătură de frustrați și de plini de ură la adresa celorlalți mulți… Toți ciudații și dezaxații adunați în jurul unor idei rușinoase și plătiți de oameni ca George Soroș și mulți alții, au senzația că și-au găsit „familia”. Ei, săracii, sunt numai folosiți de către anumite organizații au de fapt alte scopuri…

Se pare că extinderea  unor astfel de idei anormale s-a pornit din țările care vorbesc limba engleză și s-a extins și la ceilalți cu ajutorul limbii engleze și al calculatorului.

Un pas important pentru eliminarea  rolului „mamei” și al „tatălui” a fost și acordarea ajutorului de creștere a copilului și către tată (în Anglia ajutorul minim parental e de 139,5 lire sterline pe săptămână). Acest ajutor se acordă cu ușurință persoanelor care adoptă copii.

*

De la un timp la noi a apărut și s-a extins rapid mișcarea #Rezist, o chestiune la modă printre oamenii slab informați, o idee generoasă care spune ea că spune stop politicienilor corupți, o mișcare enervantă a tinerilor enervați de toate actele corupte ale politicienilor.

Din nefericire adevărul este total pe dos!. #Rezist este o mișcare de protest apărută mai întâi în Statele Unite sub patronajul recunoscut și asumat al domnului Soroș care s-a extins, apoi, în toată lumea. S-a implicat activ în demonstrații pro-homosexualitate, anti-biserică, pro-feminism, și alte lucruri „frumoase” pe care ni le impun să le acceptăm. A militat și militează pentru primirea emigranților în Europa și în America. „Am băgat 500.000.000 de $ pentru a face migrația de neoprit” se lăuda George Soroș.

#Rezist a încercat și încearcă decapitarea lui Donald Trump ca președinte al USA. Pentru ei numai doamna Hillary (pro-feminism) trebuia să fie acolo, indiferent de votul americanilor.

La noi, #Rezist sprijină tot ce e anormal, mai ales delictul politic. Oricine încearcă să miște din loc construcția politică existentă, #Rezist iese în stradă în urma unor anunțuri făcute pe rețele de socializare de către ONG-urile coordonate de către Soroș.

Iată câțiva dintre cei mai bine plătiți oameni publici români plătiți bine de George Soroș pentru „a lătra” așa cum vrea el: Sandra Pralong, Andrei Pippidi, Vladimir Tismăneanu, Andrei Pleșu, Mihai Șora, Renate Weber, Liviu Antonesei, Alin Teodorescu, Andrei Marga, HR Patapievici, Mircea Mihăieș, Mihai-Răzvan Ungureanu, Cristian Pârvulescu, Victor Rebengiuc, Teodor Baconschi, Monica Macovei, Alina Mungiu, Stelian Tănase, Adrian Cioroianu, Stere Gulea, Gabriel Liiceanu, Edward Helvig, Mugur Isărescu, Radu Filipescu… și mulți alții.

Să zicem că aceste personaje nu au vrut răul României, să zicem că activismul lor politic  a fost făcut cu conștiință și responsabilitate și să presupunem că aceste personalități foarte proeminente au avut intenții onorabile. Dar cum noi o ducem atât de rău de peste 28 de ani pe când ei, care formatează opinia publică, o duc atât de bine… Ei sunt plătiți și au la dispoziție și televiziuni, și ziare pentru a ne prosti! Și au reușit!

Sigla #Rezist e un pumn ridicat, parcă ar fi un pumn comunist, pe care-l știam noi cândva pentru că #Rezist și ONG-urile lui Soroș promovează ideile Școlii de la Frankfurt.

*

Școala de la Frankfurt îi reprezintă pe marxiștii și pe neomarxiștii care au penetrat cultura și politica occidentală. Dacă la începutul secolului al XX-lea aceștia au realizat revoluția bolșevică, totuși au avut diverse încurcături privind realizarea scopurilor lor. Una dintre cele mai mari încurcături a fost apariția lui Hitler, Hitler care persifica pentru ei răul absolut și se opunea hotărât luptător împotriva comunismului. Marxiștii și neomarxiștii au trebuit să-și întrerupă planurile.

La noi, după 1989, copiii marilor marxiști ai anilor ’40 au înviat și acum încearcă să ne facă viața mai ușoară, binecuvântându-ne cu principii ca „corectitudinea politică”, desființarea religiei sau desființarea familiei, idei mai vechi îmbrăcate acum într-o haină „democratică”. Iată pe scurt câteva principii ale lor adaptate:

– Distrugerea familiei și a moralei. În anii ’50, Marcuse a răspuns acestei întrebări spunând că ar putea fi înlocuită de o coaliție de studenți, negri, femei feministe și homosexuali, exact aceia care au fost nucleul revoltelor studențești din anii ’60 și victimele „sacre” ale corectitudinii politice din zilele noastre. Marcuse a preluat apoi și un alt termen favorit și anume cel denumit „toleranța” pentru a fi extins la toate ideile și mișcările venite dinspre stânga, inducând antonimul și intoleranța pentru toate ideile ce veneau dinspre dreapta. Astfel, când îi auziți astăzi pe marxiștii culturali că fac apel la „toleranță”, asta înseamnă de fapt referirea lui Marcuse la „toleranța eliberatoare”. Este, de fapt același lucru ca atunci când se vorbește despre „diversitate”, aceasta însemnând  uniformitatea  credinței în ideologia lor stângistă. Theodor Adorno, alt membru originar al Școlii de la Frankfurt, a scris o carte intitulată „Personalitatea autoritariană” în care definește calitatea de părinte (relația părinte-copil), mândria de a aparține unei familii, creștinismul, aderarea la rolurile (bărbat/femeie) și atitudinile tradiționale față de sex și patriotismul drept „fenomene patologice”!

– Desființarea religiilor (opiul popoarelor). Membrii Școlii de la Frankfurt au preluat de la Nietzsche, precum și de la un alt personaj admirat pentru sfidarea moralei tradiționale, Marchizul de Sade, și au încorporat în marxismul lor cultural ceea ce Nietzsche a denumit „transvaluarea tuturor valorilor”. Ceea ce însemna că toate păcatele vechi devin virtuți, iar toate virtuțile vechi devin păcate.

– Critica permanentă (Teoria Critică). Această teorie spune că trebuie criticat orice la nesfârșit. Se critică prin punerea la îndoială a oricărei instituții, începând cu familia, care trebuie criticată fără încetare. Școala de la Frankfurt a avut grijă ca să definească numai ce trebuie criticat, să pună în discuție numai minusurile, iar plusurile să fie evitate. Teoria critică este baza de studii pentru  toate departamentele colegiilor și universităților americane. Nu este surprinzător că aceste departamente au devenit  originea academică a acestor departamente.

 – Corectitudinea politică , ca soluție pentru distrugerea noțiunilor de limbaj, firești, dar și oprimarea libertății de expresie.

– Distructurarea limbii și a limbajului, o nouă formă de a gândi în termenii dictați.

– Impunerea unor noi „valori” ale omului de tip nou.

Așadar, în viața noastră de zi cu zi găsim promovate valorile Școlii de la Frankfurt și din păcate #Rezist e pumnul de fier  finanțat de domnul Soroș.

• Un comentariu de Gheorghe Atanasescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here