TRAGEDIE, noaptea trecută, în Olt: Un bărbat a murit în chinuri de NEIMAGINAT/Soția și fiica acestuia au scăpat ca prin minune/FOTO

Un bărbat din localitatea olteană Gostavățu a murit, noaptea trecută, în chinuri dintre cele mai groaznice, fiind mistuit de flăcări, după ce locuința i-a fost cuprinsă de un incendiu violent. În mod miraculos, soția și fiica bărbatului, aceasta din urmă cu handicap, au reușit să iasă din locuință cu ajutorul vecinilor.

Alarma a fost dată de un vecin, care a cerut ajutor la 112. La fața locului au ajuns pompierii din Stoenești, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La incendiu a ajuns, de asemenea, și un echipaj SMURD. Din păcate, pentru bărbatul surprins de flăcări în dormitorul locuinței nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat.

„Pompierii Gărzii Stoenești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit noaptea trecută, în comuna Gostavățu, sat Slăveni, la un incendiu de locuință. Din datele transmise de persoana care a anunțat evenimentul, în momentul izbucnirii incendiului două persoane se aflau în locuința.

În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacară și degajări mari de fum, la bunurile dintr-un hol și din două camere de locuit. Pompierii au acționat aproximativ două ore și jumătate pentru lichidarea incendiului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

În momentul asigurării accesului în locuința, în dormitor, pompierii au găsit un bărbat, în vârstă de 69 de ani, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

Ca prin minune, soția bărbatului și fiica sa, cu handicap, au scăpat ca prin minune de moarte, reușind să iasă din casă cu ajutorul vecinilor.

„În urma incendiului au ars bunurile din două camere de locuit și dintr-un hol și tavanele celor trei încăperi”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs de un sistem de încălzire defect sau cu improvizații. Mai exact, scurtcircuitul s-a produs la o aerotermă pe care familia o folosea pentru încălzire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here