Scandal la Spitalul Pucioasa. Un pacient a fost agresat de un medic/VIDEO ȘOCANT

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița a demarat cercetări, după ce un medic de la Spitalul Pucioasa a fost acuzat că ar fi agresat ruda unui pacient. Pe Facebook a fost postată o înregistrare a incidentului.

Din înregistrare rezultă că incidentul a avut loc pe holul Spitalului Pucioasa, chiar la intrarea în cabinetul medicului. Un bărbat întreabă care este numele doctorului, iar cadrul medical, revoltat că este filmat, agresează persoana respectivă.

”Au fost depuse două plângeri la Poliţie, una din partea unei persoane care susţine că a fost agresată de medic, iar alta din partea cadrului medical care spune că a fost ameninţat. În urma sesizărilor, s-au deschis două dosare penale, unul pe numele medicului – pentru purtare abuzivă, iar celălalt, în urma plângerii depuse de doctor – pe numele celeilalte persoane implicate în incident, pentru ameninţare”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Niculae, scrie Agerpres.

Conform sursei citate, incidentul a avut loc joi seara. Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Mai jos puteți urmări videoclipurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here