Prima zi a manifestărilor „Slatina 650” s-a încheiat INCENDIAR, cu concerte semnate AMNA și Holograf/VIDEO

Prima zi a manifestărilor privind marcarea a 650 de ani de la prima atestare documentară a Slatinei s-a încheiat, sâmbătă seară, cu două concerte susținute, pe scena de pe Esplanadă, de AMNA și de Holograf.

Seară incendiară în centrul Slatinei, unde AMNA, revenită acasă (s-a născut în Slatina) a oferit slătinenilor un concert cu piese extrem de ritmate, alături de cele două dansatoare ale sale.

Nici Dan Bitman, solistul formației Holograf, nu s-a lăsat mai prejos. Inepuizabil și simpatic, ca de obicei, pe scenă, a compatibilizat perfect cu publicul, artistul fiind surprins că piesele îi sunt cunoscute nu doar de cei din generația sa sau de cele apropiate, ci și de cei mai tineri.

Seara s-a încheiat cu un alt spectacol: nu muzical, ci de artificii:

În perioada 20 – 24 ianuarie, în municipiul-reședință de oraș au loc ample manifestări care marchează împlinirea a 650 de ani de la prima atestare documentară a Slatinei. În această perioadă au loc spectacole muzicale, premierea și conferirea unor titluri și distincții de care se bucură unități economice și personalități ale urbei, expoziții și prezentarea unor documentare extrem de interesante despre istoria orașului nostru.

Programul complet al manifestărilor poate fi consultat AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here