Tânăr de 25 de ani, MORT în accident rutier/ Imaginile sunt de-a dreptul DEVASTATOARE

Pompierii Gărzii Balș au intervenit în această dimineață, în jurul orei 06.30, la un accident rutier care a avut loc în localitatea Diculești, județul Vâlcea, raion de intervenție al Inspectoratului pentru Situații de Ugență (ISU) Olt. Din păcate, pentru un tânăr de 25 de ani, implicat în eveniment, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

În accident a fost implicat un singur autoturism în care se afla șoferul, un tânăr de 25 de ani, din localitatea Făurești, județul Vâlcea.

„La fața locului s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD. În momentul sosirii echipajelor, bărbatul a fost găsit decedat, încarcerat în autoturismul grav avariat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Pentru extragerea victimei, pompierii au fost nevoiți să îndepărteze mai multe elemente de caroserie și au decopertat parțial autoturismul.

La fața locului au ajuns și polițiștii care, din primele cercetări, au stabilit că tânărul șofer nu ar fi adaptat viteza într o curbă si ar fi intrat în parapet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here