Accident în Slatina, cu patru tineri implicați/O tânără de 18 ani, la spital cu răni la cap/Imagini foto și video de la eveniment

O tânără de 18 ani a ajuns la spital cu răni la cap și în zona lombară după ce autoturismul în care se afla ca pasageră a fost implicat într-un accident. În mașină se aflau alți trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani. La fața locului au ajuns și reprezentanții firmei distribuitoare de gaze, întrucât mașina a lovit o conductă de alimentare, fisurând-o.

Accidentul s-a petrecut pe strada Vintilă Vodă. În eveniment a fost implicată doar autoturismul în care se aflau cei patru tineri, două fete și doi bărbați. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție medicală de la SMURD și Ambulanță.

„În autorurism se aflau patru persoane, două femei si doi bărbați, toți tineri, cu vârstă în jur de 18-20 de ani. Au fost asistate două persoane la fața locului, iar șoferul, constient, a refuzat transportul la spital.

Pasagera din dreapta-față, de 18 ani, conștientă, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și traumatism lombar, a fost transportată de echipajul SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

La fața locului au ajuns și reprezentanții firmei distribuitoare de gaze naturale, întrucât mașina a lovit o conductă de alimentare, fisurând-o. În acest moment, în zonă nu mai este nici un pericol.

Polițiștii au demarat verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here