Dragoș Bucur s-a mutat cu Dana Nălbaru și copiii în Olanda

Anul 2018 a venit cu o veste surprinzătoare din partea lui Dragoş Bucur. Acesta a anunţat că nu mai este prezentatorul show-ului “Visuri la Cheie”.

După patru sezoane de succes, Dragoş a confirmat că nu mai intră în vederile ProTV pentru un nou sezon. Show-ul va continua, dar cu un alt prezentator. Actorul Dragoş Bucur le-a mulţumit colegilor care au fost implicaţi în “Visuri la Cheie”, dar nu a explicat care au fost motivele plecării sale din emisiune: «Visuri la cheie» este cel mai lung proiect de televiziune în care am fost implicat vreodată şi îmi va rămâne întodeauna aproape de suflet. Le mulţumesc colegilor din echipă pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit. Dar adevărul este că sunt în primul rând soţ şi tată, apoi actor, producător de filme”.

La nici o săptămână de la acest anunţ, Dragoş Bucur, soţia sa, Dana, fosta vocalistă a trupei Hi-Q, şi-au luat copiii şi s-au mutat în Olanda, la Amsterdam. Nu este o mutare definitivă, ci doar una temporară. Dragoş se pregăteşte de filmarea unei noi pelicule. “Capitolul Visuri la cheie s-a încheiat în viaţa noastră, iar asta ne obligă iar la inventivitate şi creativitate, adică ceea ce caracterizează profesiile noastre. Este o decizie asumată care vine totuşi cu emoţii şi nesiguranţă. Ne aflăm de o săptămână în Amsterdam, Dragoş filmează aici şi am decis să venim cu toţii pentru aproape două luni, atât cât durează filmările. Am plecat împreună la Amsterdam să experimentăm viaţa într-o nouă ţară în care sper să nu fie nevoie doar să rezistăm. Pentru două luni vom avea casă nouă, oameni noi, obiceiuri ciudate”, a scris Dana Nălbaru, pe blogul ei.

Sursa: profm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here