SMIRNA – un leac BIBLIC care depășește medicina. Iată ce faci cu ea!

Parfumul de smirnă îți înveselește sufletul și vindecă orice problema spirituală. Plantă este recomandată însă și pentru prevenirea sau vindecarea bolilor.

Acest medicament biblic miraculos era folosit în trecut în ritualurile de purificare. „Și a venit și Nicodim – cel care, la început, venise noaptea la Iisus – și a adus, amestecate laolaltă, smirnă și aloe că la o sută de litre. Au luat deci trupul lui Iisus și l-au înfășurat, o dată cu mirezmele, în pânze de în, precum este obiceiul să se inmormanteze la iudei.“ (Ioan, 19:39-40). Vezi mai jos intrebuintarile smirnei pentru sănătate:

1. ARE GRIJĂ DE ORGANUL GENITAL FEMININ

Smirnă este recomandată pentru aparatul reproducător feminin. Cu multe secole în urmă, rășînă de smirnă era utilizată pentru tratarea vaginitelor, a dificultăților menstruale, a leucoreei, a hemoroizilor sau a ulceratiilor.

2. CURATĂ STOMACUL

Smirnă curată stomacul de toxine. Fă o gargară cu apă și smirnă după masă copioasă și apoi întinde-te pe spate. Nu stă pe burtă în tot acest timp deoarece efectul vindecării problemelor digestive poate fi unul mai lent.

3. ÎȚi MÂNGÂIE INIMA

Fierbeți o linguriță de smirnă pisată într-o ceașcă de apă și beți această licoare fabuloasă după ce ați lăsat-o la rece timp de 10-15 minute. Beți două cești de zi și veți ține la distanță bolile cardiovasculare.

4. TRATEAZĂ PLĂMÂNII

Smirnă este recomandată și pentru bolile de plămâni. Același tratament de la punctul 3 este valabil și în cazul plămânilor, doar că ceștile de apă cu smirnă în acest caz trebuie consumate numai la prima ora a dimineții.

Acest articol este scris cu scop informativ și nu înlocuiește părerea unui medic avizat. Dacă va confruntați cu oricare din problemele de sănătate enumerate mai sus, adresați-va medicului sau farmacistului!

Sursa: stiriklumea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here