O mașină a ARS ca o TORȚĂ pe o stradă din Caracal/Întâmplarea are și o parte CIUDATĂ/FOTO+VIDEO

Un autoturism a ars ca o torță în această dimineață pe o stradă din Caracal. Deși rapidă, intervenția pompierilor nu a mai putut salva nimic din mașină. Concluzia celor care au cercetat incidentul este că totul a fost generat de un scurtcircuit electric produs de un conductor electric deteriorat, întâmplarea are și o necunoscută: autoturismul a fost găsit lovit de un stâlp de electricitate, ca și când a avut loc un accident înainte de incendiu.

Incidentul a avut loc pe strada Târgu Nou, fiind anunțat la 112 de un martor. Deși au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp posibil, pompierii Detașamentului Caracal nu au putut stinge flăcările înainte ca autoturismul să ardă în întregime.

„Pompierii Detașamentului Caracal au intervenit, în această dimineață, în municipiul Caracal, pe strada Târgu Nou, la un incendiu izbucnit la un autoturism. La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

În momentul sosirii echipajelor, autoturismul ardea în proporție de 90%, cu flacără și degajări mari de fum. Pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite, iar în urma evenimentului nu au fost înregistrate victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs de un conductor electric deteriorat, este concluzia pompierilor.

Cu toate acestea, întâmplarea are și o necunoscută: autoturismul a fost găsit lovit de un stâlp de electricitate. La fața locului nu a fost găsit, însă, șoferul, ci doar martorul care a văzut autoturismul arzând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here