Accident GRAV în Slatina, cu doi răniți/Victimele au fost luate pe sus de o mașină pe trecerea de pietoni

Doi bărbați au ajuns cu răni la Urgențe, luni noapte, după ce au fost izbiți de un autoturism în timp ce încercau să traverseze o stradă din Slatina pe trecerea de pietoni. Șoferul vinovat are 20 de ani și este din comuna Nicolae Titulescu.

Evenimentul rutier a avut loc aproape de miezul nopții pe strada Ecaterina Teodoroiu, acolo unde conducătorul auto a ignorat că doi bărbați se angajaseră în traversarea străzii prin loc marcat.

„În ziua de 5 februarie, în jurul orei 23.25, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina, un bărbat de 20 de ani, din localitatea Nicolae Titulescu, la o trecere pietonală semnalizată și marcată corespunzător, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor care se angajaseră în traversarea străzii. În accident a fost rănit grav un bărbat de 41 de ani și rănit ușor un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, comisarul Iulian Nicolae.

La fața locului au ajuns echipaje de la Ambulanță care i-au transportat pe răniți la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Slatina.

„Bărbatul de 41 de ani a fost preluat cu fractură de peroneu stâng cu deplasare, iar celălalt bărbat cu traumatism la mână stângă. Acesta din urmă nu a rămas internat”, a precizat purătorul de cuvânt al Ambulanței Olt, medicul Alina Duminică.

În cauză polițiștii au întocmit acte procedurale și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Șoferul a fost supus la testul cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind acela că el nu consumase băuturi alcoolice înainte să urce la volan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here