Patru angajați ai Direcției Veterinare Olt, implicați într-un accident rutier în timp ce se întorceau de la serviciu

Patru medici veterinari, angajați ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Olt, au fost implicați într-un accident rutier petrecut joi după-amiază, pe DN 64, în zona Caracal, în timp ce se întorceau de la serviciu acasă.

Evenimentul a avut loc în jurul orelor 17.35, când autoturismul cu care se deplasau medicii veterinari, un Dacia Logan, a intrat în coliziune cu o altă mașină. Din fericire, nu au existat victime, drept pentru care polițiștii care au ajuns la fața locului au înregistrat evenimentul ca simplă tamponare.

Cu toate acestea, mașina în care se aflau medicii veterinari a suferit avarii serioase, iar în urma șocului suferit, două dintre cele patru persoane care se aflau în autoturism ar fi mers, totuși, la spital, pentru că acuzau unele dureri, fără să rămână, însă, internate.

„A fost o tamponare, așa a fost înregistrat cazul, pentru că nu au existat victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, comisarul Iulian Nicolae.

Cei patru angajați fac zilnic naveta pe distanțe mari, pe ruta Slatina – Caracal – Corabia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here