Imaginile nopții în Olt: Flăcările au făcut PRĂPĂD/ O întreagă familie a rămas pe drumuri!

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 04.30, la o gospodărie din comuna Cilieni. Casa și anexele gospodărești au ars în totalitate, nenorocirea lăsând o întreagă familie pe drumuri.

Imediat după ce au fost alarmați, pompierii Gărzilor de Intervenție Stoenești și Vișina s-au deplasat la locul indicat în cel mai scurt timp posibil, cu forțe și mijloace pentru stingerea incendiului.

„În total, peste 15 pompieri, cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului.

La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la o locuință, la anexele aflate in apropiere, dar și la furajele și la materialul lemnos existente”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Interveția pompierilor a durat mai bine de trei ore, iar în urma incendiului, din fericire, nu s-au înregistrat victime.

„Au ars locuința și bunurile din interior, trei anexe gospodărești, circa șapte tone de furaje și opt tone de lemne de foc”, a precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect sau cu improvizații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here