În ce ipostază a fost prins de polițiști un tânăr de 17 ani pe Autostrada A2

Polițiștii Brigăzii Autostrăzii și Misiuni Speciale au depistat un tânăr, de 17 ani, care conducea, fără a avea permis de conducere, pe autostrada A2, un autoturism sustras. De asemenea, cel în cauză era urmărit la nivel național, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru fapte asemănătoare.

La data de 12 februarie 2018, ora 23.40, pe Autostrada A2 București-Constanța, la km. 35, polițiștii Brigăzii Autostrăzii și Misiuni Speciale au depistat un tânăr, de 17 ani, din județul Bihor, care conducea un autoturism.

Din cercetări a reieșit că tânărul ar fi sustras autoturismul, în scop de folosință, de pe raza localității Jilava, județul Ilfov.

De asemenea, s-a stabilit că cel în cauză nu avea permis de conducere și era urmărit național de la data de 9 februarie a.c., pentru sustragerea de la un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Oradea, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în scop de folosință și conducere fără permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis și furt calificat în scop de folosință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here