”Dai 7.000 de lei sau SOȚIA TA MOARE”: Caz HALUCINANT într-un SPITAL PRIVAT din România

Caz incredibil într-un spital privat din România. Soțul unei femei care avea nevoie de urgentă de o operație a fost obligat să plătească 7.000 de lei pentru viața femeii. Medicul de gardă i-a impus bărbatului să semneze contractul chiar înainte de operație. Altfel, femeia care avea o sarcină extrauterină riscă să moară. Cazul a fost povestit de medicul Monica Pop. 

”Unei tinere îi s-a făcut rău la compania în care lucrează, a fost chemat medicul angajat al companiei care nu a pus diagnosticul. Un diagnostic foarte simplu de pus, într-o stare foarte gravă doamna doctor respectivă nu a chemat niciun fel de ambulanţă. EI ştiau că există un contract al companiei cu un spital privat, dar doar pentru consultaţii, nu pentru altceva, iar doamna doctor, dacă ar fi pus diagnosticul corect, ar fi trebuit să cheme o ambulanţă de la 112. Să ştiţi că femeia asta trăieşte pentru că a vrut Cel de sus”, a spus Monica Pop.

Însă cum nu răspundea nimeni la call-centerul spitalului, tânărul disperat şi-a dus singur soţia la medic. Ajuns acolo însă a avut parte de alte piedici.

„Îi s-a pus în faţă un contract pe care trebuia să-l plătească înainte de operaţie pentru a plăti suma de 70 de milioane, deşi ea era într-o stare extrem de gravă. Ei nu au de unde să plătească suma asta, mi se pare incredibil aşa ceva, iar doctorul a fost de o calitate de excepţie, şi i-a spus tânărului, că îţi dau eu, dar semnează că altfel moare”, a mai povestit medicul.

Abia după ce soţul a semnat a contractul, femeia a putut fi operată.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here