Vă amintiți de cei doi frați din Balș morți în accident? Iată ce miracol trăiește mama lor!

Soarta neagră trăită de familia din Balș lovită de o dublă tragedie, în urmă cu nouă luni, când doi membri ai acesteia, soră şi frate, de 23, respectiv 24 de ani, au murit într-un teribil accident rutier pare să se fi schimbat între timp. Mama celor doi frați a rămas însărcinată cu doi gemeni, tot băiat și fată.

„Cel de Sus și-a întors privirea către mama îndoliată, care și-a pierdut în acea blestemată zi de mai cele două comori, Florin și Gabriela! Vestea s-a împrăștiat cu viteza fulgerului între oamenii din Balș, de unde este familia Radu, greu încercată anul trecut”, scriu jurnaliștii de la cancan.ro.

Dubla tragedie a lovit familia Radu în mai 2017, când autoturismul pe care mama tocmai i-l făcuse cadou fiului ei, Florin, a părăsit sensul de mers, a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de o altă mașină care circula regulamentar din sens opus.

Accidentul rutier s-a produs pe Drumul Naţional 65, în localitatea Robăneşti, judeţul Dolj. Vestea a căzut ca un trăznet asupra mamei care a venit din Spania, unde lucra, ca să își înmormânteze copiii.

Acum, femeia de 47 de ani trăiește miracolul de a fi rămas însărcinată cu gemeni, tot fată și băiat. „Chiar dacă nu-i va uita niciodată pe cei doi copii decedați în tragicul eveniment, femeia de 47 de ani poate spune că viața ei are un nou început”, arată cancan.ro.

Un miracol similar s-a petrecut cu mama celor două surori, minore, spânzurate, în urmă cu trei ani, de tatăl lor în localitatea Bobicești. Trupurile neînsufleţite au fost descoperite atârnând în ştreang, într-o anexă a gospodăriei, de mama fetelor, care, îngrijorată de absenţa îndelungată a fiicelor ei, a revenit acasă după ce îşi părăsise bărbatul. Pentru că Dan Tudosie obişnuia să consume frecvent alcool, devenind extrem de violent, mai ales că avea şi probleme psihice, femeia introdusese, cu o lună în urmă, acţiune de divorţ în instanţă, după care şi-a luat fiicele, mutându-se într-o altă locuinţă. În ziua cu pricina, fetele s-au întors să îşi revadă tatăl la chemarea acestuia. El era însă însetat de răzbunare bolnavă, și-a ucis cele două fiice, după care s-a sinucis.

La un an de la tragedie, mama fetelor, Ileana, a cunoscut un bărbat, s-a îndrăgostit de el și a rămas însărcinată cu… gemene.

„Medicamentul care m-a ajutat să mă vindec a fost credinţa, credinţa în Dumnezeu. Am încheiat o viaţă şi am început o altă viaţă. Nu se compară. Ştiu că lumea zice că fetele care or să vină… Pe fetele pe care le-am pierdut nu le înlocuieşte nimeni. Ele sunt alte două suflete şi pe celelalte fete nu o să le poată înlocui nimeni, niciodată”, mărturisea Ileana jurnaliștilor de la cancan.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here