Reacția lui Becali, după returul dezastruos cu Lazio

Sursa foto: digi24.ro

Finaţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că nu va mai vorbi despre fotbalul european, după ce echipa sa a fost învinsă cu 5-1 de Lazio, în manşa a doua a 16-imilor Ligii Europa. „Astă seară s-a demonstrat că nu ştiu fotbal. Am fost penibil. Ca să nu mai vorbesc prostii, tac din gură”, a spus el, la Digi Sport.

Finanţatorul FCSB a mai spus după meci că nu va mai cumpăra jucători şi, dacă nu va face bani în doi ani, se va retrage din fotbal: „Nu mai vedeţi transferuri la mine. Vă dau cuvântul de onoare că nu mai cumpăr jucători. Las la voia întâmplării. Voi vedea cât mai stau în fotbal, că poate mă retrag. Dacă în doi ani fac bani din fotbal, foarte bine. Dacă nu, le revedere, tată. Toate gândurile mi-au venit în seara asta”.

Formaţia FCSB a ratat calificarea în optimile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 5-1, de echipa Lazio Roma, în manşa retur a 16-imilor competiţiei. În tur, FCSB a câştigat, scor 1-0.

Golurile au fost marcate de Immobile ‘7, ’43, ’71, Bastos ’35 şi Anderson ’51 pentru Lazio, respectiv Gnohere ’81 pentru FCSB.

Sursa: digi24.ro (News.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here