Proba practică a examenului auto, SUSPENDATĂ în perioada 27 februarie-1martie

După ce a fost suspendat în cursul zilei de marți, 27 februarie, examenul pentru obținerea permisului de conducere – proba practică – se suspendă și miercuri, dar și joi în Olt, potrivit unui comunicat al Prefecturii Olt.

Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile, Instituția Prefectului – Județul Olt anunță că examenul pentru obținerea permisului de conducere – proba practică va fi suspendat atât în cursul zilei de astăzi, 28.02.2018, cât și mâine, 01.03.2018, se arată în comunicat.

„Precizăm că persoanele care erau programate în perioada 27.02.2018 – 01.03.2018, vor fi reprogramate în funcție de evoluția condițiilor meteorologice, la o dată ulterioară cât mai apropiată.

Informăm candidații că nu este nevoie să se mai prezinte la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt, aceștia fiind reprogramați din oficiu, SPCRPCÎV Olt urmând a anunța candidații în timp util.

Totodată, aducem la cunoștință că SPCRPCÎV Olt a informat candidații programați cu privire la suspendarea examinării pentru obținerea permisului de conducere – proba practică”, se mai precizează în comunicatul Prefecturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here