Cinci drumuri județene rămân închise în Olt. Virgil Delureanu: Nici o localitate nu este izolată!

Cinci drumuri județene din Olt continuă să fie închise circulației rutiere pentru deszăpezire, încă nici o localitate nu a rămas izolată din această cauză, având ieșire la principalele artere.

Este vorba de DJ 544 A, pe tronsonul Vârtopu-Vădastra, DJ 546 C, pe tronsonul Potcoava-Perieți, DJ 604, pe tronsonul Bucinișu-Obârșia-Vădastra și DJ 546 E, pe tronsonul Teslui – Oporelu – Miești și DJ 679, pe tronsonul Ghimpețeni – Văleni.

Deși s-a aflat sub un viscol teribil zilele trecute, județul Olt nu a înregistrat evenimente fără rezolvare, problemele apărute fiind soluționate de echipele de intervenție sub coordonarea autorităților.

„A fost o bună colaborare între Consiliul Județean, Prefectură, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Poliția Rutieră. În teren s-au aflat mereu patru echipe ale Consiliului Județean pentru a verifica modul în care acționează societățile care au în sarcină deszăpezirea drumurilor. Toate probleme apărute în cele trei zile de ninsori și viscol au fost rezolvate. Din cele 14 drumuri județene care au fost închise pe anumite tronsoane pentru deszăpezire, doar pe cinci nu s-a dat încă drumul circulației, acționându-se pe tronsoanele unde viscolul a depus cantități mari de zăpadă. Mai putem spune că sunte pregătiți pentru fenomene precum îngheț și polei, dispunând de cantitățile de antiderapant și nisip necesare pentru intervenții pe întreg teritoriul județului”, a declarat Virgil Delureanu, vicepreședinte al Consiliului Județean Olt.

Virgil Delureanu, vicepreșeinte al Consiliului Județean Olt

 

Județul Olt s-a aflat, zilele trecute, sub Cod portocaliu de ninsori abundente și viscol. De asemenea, Codul portocaliu de ger s-a prelungit până vineri, la ora 11.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here