Dezvăluire de senzaţie în showbiz. Pamela Anderson susţine că a avut o relaţie cu Putin

Pamela Anderson susţine că a avut o aventură cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Blonda de 50 de ani a făcut dezvăluirile, în cadrul emisiunii Life Stories, moderată de Piers Morgan, potrivit The Sun, preluat de www.tabu.ro.

Fostul iepuraş Playboy a vorbit deschis despre viaţa sa amoroasă, menţionând că prin patul ei ar fi trecut bărbaţi celebri, cum ar fi , preşedintele rus Vladimir Putin, de 65 de ani, fondatorul Wikileaks Julian Assange, de 46 de ani, sau actorul Sylvester Stallone, de 71 de ani.

Vedeta americană, o activită a drepturilor animalelor, l-ar fi întâlnit pe liderul de la Kremlin la Moscova, pentru a-l convinge să interzică vânătoarea de foci, şi au păstrat legătura. În 2012, ea a fost invitata de onoare a lui Putin, când acesta a redevenit preşedintele Rusiei.

Pamela a vorbit despre relaţia cu fondatorul Wikileaks, Julian Assange, evitând totuşi să confirme aventura cu acesta. „Nu aş spune că este romantic (n.r relaţia), dar suntem foarte apropiaţi”, a mărturisit vedeta. Cei doi au fost surprinşi luând prânzul împreună la ambasada Ecuadorului din Londra, acolo unde Assange locuieşte din 2012, după ce a obţinut azil politic.

Pamela Anderson a fost căsătorită de patru ori şi are o pereche de gemeni.

Sutsa: fanatik.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here