Poliția TF: Ce se întâmplă în zona stațiilor de cale ferată, porturilor sau aeroporturilor

În ultima săptămână, polițiștii de la transporturi au constatat 75 de infracțiuni comise în zona stațiilor de cale ferată, porturilor sau aeroporturilor și au aplicat 48 de sancțiuni contravenționale, pentru neregulile depistate în aceste zone.

Sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi a Poliției Române, polițiștii au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea infracționalității incidente transporturilor feroviare, aeriene și navale.

Astfel, polițiștii de la transporturi au patrulat în 363 de stații de cale ferată, în 589 de trenuri de călători și în 195 de alte zone de risc (aerogări, obiective economice, rute feroviare și navale).

În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au constatat 75 de infracțiuni, fapte de comiterea cărora sunt bănuite 52 de persoane, dintre care 35 au fost prinse în flagrant delict.

33 de persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Față de 15 persoane s-a luat măsura controlului judiciar pentru 30 de zile, față de 16 persoane s-a luat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar pentru alte două persoane s-a dispus măsura arestului pentru 30 de zile.

În această perioadă, polițiștii de la transporturi au aplicat 48 de sancțiuni contravenționale și au confiscat bunuri în valoare de 350.000 de lei.

Totodată, polițiștii de la transporturi au depistat 7 urmăriți la nivel național, 3 minori lipsiți de supraveghere și 4 deţinători de substanţe halucinogene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here