LOVITURĂ în cazul crimei din Spitalul Slatina: Plângere împotriva polițistului indicat de criminal în biletul de adio

Rudele infirmierului Gheorghe Ghenea care, în noaptea sâmbătă spre duminică, a ucis-o pe colega și prietena sa, asistenta Ramona Cosmescu, în sala de tratamente a Secției Psihiatrie Slatina, ulterior sinucigându-se, vor depune plângere împotriva așa-zisului polițist indicat de criminal într-un bilet de adio găsit de un coleg al său după bula tragedie.

Anunțul a fost făcut de sora bărbatului, care luni a venit să ridice de morga spitalului trupul neînsuflețit al fratelui, potrivit Gazeta Nouă.

În bilet, Gheorghe Ghenea, de 56 de ani, angajat al Spitalului Slatina, pe Secția Psihiatrie, de peste două decenii, a scris că își va ucide prietena care s-ar fi încurcat cu un polițist, „omul în care am avut cea mai mare încredere”, și că „îmi pare tare rău că nu pot să îl omor și pe el”.

„Această jigodie nenorocită mi-a distrus viaţa. Ea, în cârdăşie cu omul în care am avut cea mai mare încredere, ofiţer sub acoperire la DNA. M-au umilit în cel mai cumplit mod. Din această cauză am trecut la acest gest. Pentru mine era un calvar să mai trăiesc în halul ăsta. (…) Numărul de telefon al acestui animal. Vreau să afle toată lumea de ce am recurs la acest gest să spuneţi la presă tot. (…) Ajunsesem să fiu urât de toată lumea din cauza lor. Îmi pare tare rău că nu pot să-l omor şi pe el. Din mormânt, din Iad de unde dracu oi fi, nu am să-i dau pace. Ar fi multe de spus dar simt că mă sufoc şi nu pot să-mi duc planul la îndeplinire. Am tot amânat din cauza la mama mea care o să sufere, dar nu mai puteam trăi”, scrie Ghenea în bilet, potrivit Gazeta Nouă.

Mai mult, bărbatul a scris și că femeia cu care a avea o relație complota cu presupusul om al legii, punând presiune pe el să ucidă două cadre medicale din spital, o doctoră și o asistentă șefă.

În bilet, bărbatul a dat și detalii în legătură cu locul unde își are biroul polițistul la care face referire.

„Porcul de la DNA are nr tel 07…………….., iar în telefonul meu este trecut PLIMBATU. Are biroul la intrare pe poarta din spate a Poliţiei Municipiului, cum intri faci în stânga şi urci scările la etajul 1, ultimul pe stânga. Trebuia să omor pe Mischie şi Alice dacă nu reuşeau ei să le bage la puşcărie. Bine că m-am prins la timp. De câte ori m-am întors până acum numai datorită mamei mele că o să sufere mult”, se mai arată în bilet.

Sursa foto: digi24.ro

Biletul a fost găsit în haina criminalului de un coleg de serviciu, care l-a predat anchetatorilor.

„Da, există acest bilet. Ni la pus la dispoziție dimineață un coleg (al autorului crimei – n.r.) care înțeleg că l-a găsit în haina cu care s-a dus la serviciu (autorul – n.r.)”, a declarat, pentru OLT-ALERT, șefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, prim-procurorul Anca Anuța.

Întrebată dacă toate informațiile conținute de bilet vor fi verificate, șefa parchetului s-a arătat reținută în declarații.

„Nu vă pot spune ce verificăm, ce o să verificăm, care sunt următorii pași în anchetă. Avem acel bilet, acum urmează cursul firesc al anchetei. Acum nu putem spune ce urmează și ce probe vom administra. Orice se verifică într-o anchetă, dar acum urmează ca procurorul să apecieze dacă este relevant sau nu”, mai precizat Anca Anuța.

Infirmierul Gheorghe Ghenea din cadrul Secţiei Psihiatrie a Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a ucis, sâmbătă noapte, o asistentă, după care s-a sinucis.

Bărbatul şi femeia (foto), Ramona Cosmescu, în vârstă de 46 de ani, aveau o relaţie de mai mult timp, iar crima ar fi fost săvârșită pe fondul geloziei de care suferea bărbatul. Acesta a înjunghiat-o pe femeie cu 11 lovituri de cuţit în zona gâtului şi hemitoracelui, după care s-a sinucis cu acelaşi cuţit. Întâi şi-a tăiat venele, apoi s-a înjunghiat în gât.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here