Accident cu trei victime la Balș/Un alt eveniment rutier a avut loc la Bobicești

SMURD Balș și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță au intervenit, sâmbătă după-amiază, la două accidente produse la scurt timp unul de celălalt.

Primul accident s-a produs la ieșirea din Balș spre Slatina, pe E 574, și în accident a fost implicat un singur autoturism în care se aflau trei persoane. Toate cele trei victime au fost transportate la spital.

„Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier, produs în această după-amiază, pe Drumul European 574, la ieșirea din localitatea Balș spre Slatina. Pompierii SMURD Balș și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță s-au deplasat la locul indicat.

În accident a fost implicat un singur autoturism în care se aflau trei persoane. Șoferul autoturismului, în vârstă de 26 de ani, din orașul Balș, a fost găsit conștient, politraumatizat prin accident rutier și a fost transportat la Spitalul Balș. Ulterior pacientul a fost transferat la UPU Craiova.

Celelalte două victime, un bărbat în vârstă de 22 de ani, din orașul Balș, cu traumatism șold și traumatism cranio-cerebral și o femeie, în vârstă de 20 de ani, din aceeași localitate, cu traumatism coloană lombară și traumatism cranio-cerebral, au fost transportate la C.U. Balș. După acordarea îngrijirilor medicale, cei doi pacienți au fost transportați la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

În timp ce echipajul se aflau la Centrul de Primire Urgențe Balș cu pacienții s-a produs al doilea accident, la Bobicești, un moped, două victime.

”La scurt timp de producere primului accident, echipajul SMURD Balș și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță, au intervenit în localitatea Bobicești, la un accident de moped. În accident nu au fost implicate alte vehicule. Două femei, ambele în vârstă de 30 de ani, din localitatea Bobicești, au fost rănite în urma evenimentului. Victima preluată de echipajul SMURD prezenta traumatism la membrul superior drept și excoriații la genunchiul stâng, iar victima preluată de echipajul SAJ prezenta traumatism cranio-cerebral, traumatism lombar și dureri la membrele inferioare. Pacientele au fost transportate la C.U. Balș”, a mai spus purtătorul de cuvânt al pompierilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here