Șocant: Iaurt cu ȘOARECE la Kaufland/ Data trecută a fost carne cu șoarece

Un șoarece a fost filmat plimbându-se nestingherit printre produsele de pe raftul unuia dintre magazinele Kaufland. Întâmplarea a avut loc sâmbătă după-amiază la Arad și a fost filmată cu telefonul de un client care a postat înregistrarea video pe facebook. Este a doua oară când o rozătoare apare pe rafturile Kaufland, după ce, la sfârșitul lunii trecute, un șoricel a fost surprins pe galantarele cu carne ale unui magazin din Argeș al companiei.

Culmea ironiei, produsele printre care se plimba rozătoarea se numesc „Vreau din România”, însă, atunci când vezi un șoricel plimbându-se peste capacele cutiilor de iaurt, parcă nu îți mai vine să… vrei din România, scrie aradon.ro.

Lanțul de supermarketuri, prezent la nivel național, care aparține Kaufland, conform ziardecluj.ro, a mai avut o problemă de acest gen în urmă cu aproximativ două săptămâni, când într-un supermarket din Curtea de Argeș, un șoarece a fost filmat plimbându-se prin vitrina de carne.

Potrivit Kaufland, care a avut o reacție publicată de aradon.ro, respectiva filmare ar fi orchestrată și ar face parte dintr-o campanie de denigrare a companiei.

„Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct, de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni. În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul. Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera santajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în dreptul la replică al Kaufland.

Cu toate acestea, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Arad a trimis o echipă de control la fața locului, care va încerca să afle dacă s-au respectat procedurile de deratizare și verificările uzuale specifice. În funcție de ce vor găsi acolo, inspectorii vor aplica și eventualele sancțiuni necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here