UN ROMÂN, cel mai mare JEFUITOR DE BĂNCI din lume! Ar fi fugit cu un avion privat/FOTO

Un român a fost numit de britanici cel mai mare jefuitor de bănci din lume după o fraudă uriașă, în urma căreia a scos miliarde de euro din bancomate.

Alexandru Șovu a creat și a vândut mii de gadget-uri care pot fi atașate la orice ATM sau alte automate de plată, pentru a înregistra detele de pe carduri.

Românu a condus o rețea care a produs mii de astfel de dispozitive timp de un deceniu până să fie prins, relatează Daily Mail.

Atunci când a fost arestat, românul și-a angajat un avocat plătit cu 1.000 de lire sterline, care a reușit să-l elibereze pe cauțiune. Șovu a fugit în timpul procesului din Marea Britanie, iar autoritățile presupun că evadarea s-a făcut cu un avion privat. De asemenea, anchetatorii au aflat că Alexandru Șovu luase anterior lecții de zbor.

În ciuda faptului că este unul dintre cei mai căutați oameni din lume, Șovu și-a reactivat site-ul pentru a continua să-și vândă dispozitivele cu 1.500 de lire sterline bucata.

Alexandru Șovu, 39 de ani, a fost condamnat în lipsă, în Marea Britanie, la 11 ani de închisoare pentru fraudarea bancomatelor.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here