Pe Marius Bălașa nu îl mai cunosc nici propriii câini/ Unde a fost, de fapt, mușcat de patruped

Lovitură în povestea președintelui ALDE Slatina, Marius Bălașa, care în urmă cu o săptămână a ajuns la Urgențe cu o mușcătură de câine: el ar fi fost mușcat nu pe stradă, așa cum a susținut într-o declarație făcută pentru OLT-ALERT, că în propria curte.

Cel puțin așa reiese din spusele unui cadru medical, care susține că, ajuns la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Slatina cu o rană provocată de mușcătura unui câine, liderul politic ar fi spus personalului medical că incidentul ar fi avut loc nu pe stradă, ci în propria curte.

Contactat de OLT-ALERT, Bălașa a tăgăduit că ar fi spus asta. „Păi dacă mă mușca în curte, nu mai ajungeam să fac tratament. Pentru că, dacă cunoști câinele, poți să duci câinele la testat să vezi dacă nu are vreo boală și, dacă nu are, tu nu-ți mai faci. E o chestie simplă și logică. Dacă nu cunoști câinele, atunci ajungi să îți faci tu tratament. Cum eu n-am putut să duc câinile, să văd dacă are ceva, atunci mi-am făcut eu (tratament – n.r.)”, a declarat Marius Bălașa.

Potrivit spuselor acestuia, în data de 7 martie ar fi fost mușcat de un maidanez în timp ce făcea jogging la ieșire din Slatina spre Curtișoara. El a ajuns la Urgențe cu o rană la picior. Cadre medicale susțin că, ajuns la spital, Marius Bălașa ar fi spus că incidentul a avut loc la el în curte. Explicațiile extrem de amănunțite pe care a ținut să ni le dezvolte în legătură cu acest caz dau de bănuit și pun sub semnul întrebării prima sa declarație. În plus, el a recunoscut că deține câini în curte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here