Dan Negru, dezlănțuit după moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrită şi mizerabilă breasla mea

Dan Negru a criticat în termeni duri reacția breslei la moartea lui Andrei Gheorghe. Realizatorul de televiziune și-a acuzat colegii de ipocrizie, pentru că acum îl plâng pe Andrei Gheorghe, deși atunci când trăia nu l-au apreciat la adevărata valoare.

”E ipocrită şi mizerabilă breasla mea! Îl omagiază azi în toate titlurile, dar de multă vreme l-a ignorat total! Când venea vorba de Andrei Gheorghe i se punea eticheta «nu mai are public»! Prea deştept, liber şi citit pentru breasla asta, azi! Am vorbit cu Mile Cărpenişan, trist, doborât şi dat afara din breaslă, dar după moartea lui aceeaşi breasla îl punea pe prima pagina şi îi făcea emisiuni omagiale. Pe Iosif Sava l-au dat afara din TVR şi apoi, după moarte, i-au pus un bust pe coridoare. Mizerabilă şi ipocrită breaslă!“, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Andrei Gheorghe a fost forţat să părăsească Pro FM în vara lui 2016. Tot atunci își anunța retragerea din media, deși a precizat că şi-ar fi dorit să meargă mai departe cu emisiunea şi cu radioul: ”Sunt bătrân. Mi s-a reproşat asta. La Pro FM la greu! Probabil au şi ei dreptate. There is no country for old men!“. El a mai spus că stilul lui era greu digerat de conducerea postului.

Dan Negru și-a amintit și de modul în care Andrei Gheorghe a refuzat invitația lui de a participa la emisiunea ”Te pui cu blondele“: ””Nu fi bou! Nu mă mai chema!”, aşa mi-a refuzat ultima dată Andrei Gheorghe invitaţia de a veni în show-ul meu! Eram în restaurantul Nobil din Chişinău, lucram amândoi pentru Prime TV şi îl tot băteam la cap să vină invitat la «Blonde» împreună cu Vadim Tudor. Mă refuza mereu! Acolo, la Chişinău, când voia să nu pricep ce spune, o rupea pe ruseşte cu cei din jur! Când a fost arestat pe motiv că ar fi consumat droguri, PRO TV nu s-a dezis de el, mai mult de atât, bossul Pro, Adrian Sârbu, l-a susţinut public. Cool, cu energie şi lumină, fără gânduri negre“.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here