Ce-a făcut prefectul de Olt noaptea trecută: N-o să-ți vină să crezi!/FOTO+VIDEO

Prefectul de Olt, Sivliu Neacșu, nu a fost acasă noaptea trecută. El a ales să inspecteze personal drumurile județului, străbătându-le cu mașina în lung și-n lat.

Reprezentantul guvernului în teritoriu a inspectat drumurile naționale, dar și mai multe drumuri județene din mai toate zonele județului.

La ora 02.46, prefectul transmitea că nu sunt drumuri închise. „În Slatina – nu. Ninge, dar se circulă foarte bine. În zona de vest ninge liniștit. Se circulă în condiții bune. Spre județul Argeș ninge și viscolește puternic. Este gheață pe șosea. Se circulă greu!

Drumurile naționale sunt bune. Drumurile în zona Drăgănești sunt cu probleme. Se circulă, dar greu”, transmitea Petre Neacșu.

Spre dimineață, acesta anunța că mai multe drumuri județene au fost închise pentru deszăpezire.

„Închidem temporar pentru o deszăpezire mai rapidă cinci tronsoane pe drumuri județene. Nu sunt localități izolate. Ninge și viscolește puternic”, spunea prefectul de Olt dimineață la 06.22.

Este vorba de mai multe tronsoane pe șapte drumuri județene, respectiv DJ 544 Vădastra-Vârtop; DJ 544 A Brastavățu-Vădastra; DJ 653 Stoicănești-Crăciunei; DJ 642 A Băbiciu-Traian; DJ 546 F Coteana-Ipotești; DJ 546 C Potcoava – Perieți DJ 546 E Teslui – Miești.

Între timp, au apărut și probleme pe drumurile naționale din cauza unor camioane  neechipate corespunzător care „creează probleme”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here