Intervenție contracronometru în Olt: Copil de un an, bolnav/ Ambulanța nu poate ajunge la el

UPDATE: Copilul a fost salvat. Amănunte AICI

O familie din localitatea olteană Topana a cerut ajutor medical prin 112 pentru un copil de un an care prezintă febră și vărsături. O ambulanță a plecat spre locul indicat, dar nu poate înainta din cauza zăpezii mari.

În această situație, autoritățile locale au solicitat ajutorul pompierilor, dar și al voluntarilor de la serviciile voluntare pentru situații de urgență din Spineni și Topana.

În acțiune au intrat deja Autospeciala pentru Transport Personal și Victime Multiple și o autospecială multifuncțională a pompierilor.

„Autospeciala pentru Transport Personal și Victime Multiple și autospeciala multifuncțională acționează în sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Olt care nu mai poate înainta spre un copil aflat în comuna Topana.

Copilul, în vârstă de un an, prezintă febră și vărsături. S-a solicitat sprijin și din partea SVSU Spineni, unde se află echipajul de la Ambulanță și din partea SVSU Topana, de unde o să fie preluat copilul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu..

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here