Accident GRAV în Olt: Trei persoane au ajuns la spital cu răni grave/ FOTO+VIDEO

Trei persoane au ajuns cu răni grave la spital, marți dimineață, în urma unui accident rutier produs pe Drumul Județean 546 A, între localitățile Brebeni și Schitu, pe raza acesteia din urmă.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane, toate rănite și care au cerut ajutor prin 112.

Potrivit polițiștilor, evenimentul s-a întâmplat din cauza unuia dintre șoferii implicați, care s-a angajat neregulamentar în depășirea unei alte mașini, izbindu-se frontal de un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 40 de ani, din comuna Ghimpeteni, în timp ce conducea un autoturism din direcția Schitu-Brebeni, ar fi efectuat neregulamentar manevra de depășire a unui autoturism, intrând în coliziune frontală, pe sensul opus de mers, cu un alt autoturism care se deplasa regulamentar, fiind condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Izvoarele”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

La locul indicat s-au deplasat pompierii cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean.

„Șoferii celor două autoturisme, unul în vârstă de 49 de ani, din localitatea Izvoarele, cu traumatism cranio-cerebral și dureri toracice și celălalt, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Ghimpețeni, cu dureri totacice, au fost transportați la UPU Slatina.

La Spitalul din Slatina a ajuns și o femeie, în vârstă de 32 de ani, din comuna Ghimpețeni, pasageră într-unul dintre autoturisme, cu dureri toracice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Oamenii legii vor deschide un dosar penal în care vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cei doi conducători auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here