Ce au găsit procurorii în mașina criminalului din Brașov care și-a ucis soția și copiii: „Asta i-a declanșat starea criminală”

Noi detalii în cazu tripului asasinat care a șocat întreaga țară! Florin Mircea Buliga și-a ucis cu sânge rece soția și cei doi copii și nu are nicio remușcare. Avocatul Daniel Diaconu a dezvăluit că asasinul era drogat în momentul în care şi-a omorât familia. Anchetatorii au găsit canabis în mașina criminalului din Brașov.

Surse din anchetă au dezvăluit că au fost găsite droguri în mașina criminalului din Brașov. Bărbatul, care în trecut a fost alcoolic, este consumator avid de canabis.

„În opinia mea, consumul de canabis a declanşat starea criminală”, a declarat avocatul Daniel Diaconu, care a precizat că bărbatul a băut doi litri de apă în timpul audierilor, potrivit observator.tv.

Marți (27 martie), jurul orei 13:30, Florin Mircea Buliga, în vârstă de 43 de ani, s-a prezentat la sediul IPJ Braşov, şi le-a mărturisit poliţiştilor că şi-a omorât soţia (42 de ani), şi pe cei doi copii ai familiei, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani.

„Acum, familia e bine!”

Criminalul din Brașov pare tulburat de o experiență religioasă, spun surse din anchetă. El urmează să fie supus şi unui examen psihiatric. Cu hainele pline de sânge, Florin Mircea Buliga a intrat în sediul poliţiei Braşov şi a mărturisit că şi-a ucis soţia şi cei doi copii. Declaraţia sa a fost în scurt timp confirmată de autorităţi. Criminaliştii au găsit trupurile în apartamentul familiei. Criminalul din Brașov a recunoscut tripla crimă, dar şi faptul că şi-a premeditat gestul. El a aşteptat ca familia să adoarmă şi i-a atacat rând pe rând.

 Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here