Kovesi: Nu am primit bani de la Ghiţă. Este o minciună incalificabilă!

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, neagă afirmațiile potrivit cărora ar fi primit bani de la Sebastian Ghiță.

“O minciună incalificabilă!” Așa cataloghează Kovesi declarația lui Sebastian Ghiţă, care spune că i-a dat bani lui Florian Coldea ca să-i dea acesteia pentru a-și cumpăra o maşină, bani care nu ar mai fi fost returnaţi de procurorul-şef DNA.

“Faptul că am primit bani de la Sebastian Ghiţă este o minciună incalificabilă şi, prin urmare, în mod categoric, voi urma căile legale”, se arată într-un răspuns al procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

În acest context, jurnalistul Dan Andronic cere Parchetului General să facă o investigație cu privire la felul în care actuala șefă a DNA Laura Codruța Kovesi a obținut banii cu care și-a cumpărat o mașină, în perioada în care lucra la Bruxelles, în cadrul Reprezentanței Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană.

La solicitarea dvs. din data de 28 martie 2018, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice următoarele:

 Cu referire la o informație lansată în spațiul public de Dan Andronic potrivit căreia doamna Laura Codruța Kovesi ar fi primit la Bruxelles o sumă de bani de la Sebastian Ghiță, prin intermediul fostului director adjunct al S.R.I. Florian Coldea, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să prezinte punctul de vedere al procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție:

“Faptul că am primit bani de la Sebastian Ghiță este o minciună incalificabilă și, prin urmare, în mod categoric, voi urma căile legale”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here