Scandal în PNL! Adriana Săftoiu, replică acidă pentru Orban după excluderea lui Zamfir

Fierbere în PNL. Deputatul Adriana Săftoiu a postat pe pagnia personală de Facebook un mesaj în care critică excluderea unor membri din partid şi îi transmite lui Ludovic Orban că ”puterea e întotdeauna cel mai bun test pentru caracter”, inclusiv pentru cei care acum îi ”recită partitura” acestuia.

Redăm integral mesajul liberalei:

,,… colegii mei considera ca e mult mai important să participe la ședințe de partid, mai ales când trebuie exclusi unii colegi (vai, draga Ludovic, cât de critic ai fost la adresa foștilor președinți Tariceanu și Antonescu), decât la activitatea parlamentară! E pernicios și modul in care suprapunem ședințele de partid peste activitatea parlamentară, dar și modul in care sunt motivate excluderile! Sunt motive mult mai serioase, decât cele imputate colegilor propusi acum pentru excludere, care ar trebui sa ne facă să lăsam capul in jos! Cam atâția mai eram in plen la finalul ședinței!
Pana acum, nu m-am inselat in predictii. Cand spuneam ca alianta cu PSD, adica USL, e o minciuna pe termen scurt pentru PNL, si ca niciodata Crin Antonescu nu va fi nominalizat ca si candidat al acestei aliante…am fost exclusa din PNL. Am lasat scorul, in plic inchis, unui coleg PNL. Ne-am reintalnit in 2014 si a oferit cafeaua turceasca.
Am lasat si astazi un plic inchis pentru 2019. As vrea sa pierd. Dar, si dupa ziua de astazi, sanse mici.
Ludovic, puterea e intotdeauna cel mai bun test pentru caracter. Inclusiv pentru cei care acum iti recita partitura.”

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here