Scandal în ședința Consiliului Județean Olt: „Eu ți-am dat țigări Kent”. „Mi-ai dat că ai fost mulțumit”/VIDEO

Momente tensionate în ședința ordinară de joi a Consiliului Județean Olt. Supărat că, pe același proiect de hotărâre, aleșii liberali ba se abțineau, ba votau împotrivă, Constantin Popescu de la PSD a răbufnit iritat de asemenea încurcături. A reacționat consilierul PNL Viorel Dumitrescu. Discuția a degenerat și, la un moment dat, nu a mai avut nimic de-a face cu subiectul.

Supărat că unul dintre consilierii PNL s-a abținut de la un proiect de hotărâre, după care a votat împotrivă, colericul Constantin Popescu a răbufnit:

– Hai, dom’le, când se abține, când votează împotrivă, ce e asta?!

Din tabăra liberală a reacționat Viorel Dumitrescu, cerându-i președintelui CJ Olt, Marius Oprescu, să-l cheme la ordine pe social-democratul nemulțumit.

– Domnule președinte, vă rog să-l aduceți la ordine pe stimabilul consilier Edi Popescu, că el e învățat să stea cu capul plecat acolo. Chiar nu-ți e rușine?

Pe Constantin Popescu nu l-a răbdat inima și i-a reamintit lui Dumitrescu de momentele când îi dădea țigări Kent, făcând referire la activitatea de medic a liberalului.

– Eu îți dădeam ție țigări Kent, nu tu mie. Ciocu’ mic. Ciocu’ mic. Dacă vreți am mai multe să vă spun…

Medicul nu a tăgăduit că primea atenții de la pacienți.

– Păi îmi dădeai pentru că erai mulțumit de mine, i-a replicat medicul liberal social-democratului Popescu.

Sala a izbucnit în râs. Disputa nu a durat mult, președintele Marius Oprescu intervenind și impunând continuarea ședinței.

De altfel, liberalii au votat împotriva mai multor proiecte de hotărâre de utilitate publică în ședința ordinară de joi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here