Cine este bărbatul UCIS în Olt și cum s-a întâmplat totul/Poliția are un cerc de suspecți

Bărbatul din Strejești ucis noaptea trecută prin înjunghiere se numește Valeriu Știrbu, avea 46 de ani și era tatăl a două fete. Crima ar fi avut loc pe fondul unui conflict generat de consumul de alcool.

Potrivit viceprimarului comunei, Ion Daviduică, victima mai consuma băuturi alcoolice, iat noaptea trecută, în jurul orelor 02.30 – 03.00, bărbatul s-ar fi dus la barul din centrul localității cu mai mulți localnici să bea bere. Ei au fost serviți de barman, care le-a cerut să părăsească incinta localului ce urma să fie închis.

„Așa se aude la noi, că astă noapte Știrbu s-a dus la barul din centrul comunei și a cerut o bere. Erau mai mulți. Băiatul de la bar i-a servit și le-a spus să plece, că el nu stă după ei. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat, pentru OLT-ALERT, viceprimarul din Strejești.

Edilul mai spune că polițiștii au un cerc de suspecți și că la această oră îi audiază pe toți care au băut noaptea trecută. Mai mult, viceprimarull afirmă că în comună se vehiculează un nume ca fiind al presupusului criminal.

„Se vorbește că cel care a comis crima este un tânăr de vreo 21 de ani, care este mai spontan așa de felul lui”, a precizat Ion Daviduică.

Acesta mai spune că este singurul eveniment de o asemenea gravitate care se întâmplă în Strejești.

Un bărbat de 46 de ani din Strejești a fost înjunghiat mortal în noaptea de vineri spre sâmbătă. Cadavrul a fost găsit sâmbătă dimineață, iar polițiștii au demarat o anchetă, desfășurată sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, pentru găsirea criminalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here