Suspectul crimei din Strejești a fost reținut de procurori/Se cere arestarea sa preventivă

La capătul mai multor ore de audieri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au decis reținerea unui suspect în cazul oribilei crime care a avut loc sâmbătă dimineață în localitatea Strejești, căreia i-a căzut victimă un bărbat de 46 de ani, tatăl a două fetițe. Suspectul reținut este un tânăr de 21 de ani.

Procurorii au audiat, pe tot parcursul zilei de sâmbătă, mai mulți localnici din Strejești, cercul suspecților restrângându-se la un tânăr de 21 de ani care în noaptea de vineri spre sâmbătă a consumat băuturi alcoolice cu victima. El a și fost reținut spre seară, urmând ca procurorii să îi prezinte, duminică, instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

„În acest caz a fost reținut un tânăr de 21 de ani. Măsura a fost dispusă la ora 18.00, urmând ca suspectul să fie prezentat Tribunalului Olt, mâine, cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat, pentru OLT-ALERT, șefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, prim-procurorul Anca Anuța.

Un bărbat de 46 de ani, Valeriu Știrbu, a fost găsit fără viață sâmbătă dimineață pe o stradă din localitatea Strejești. Victima avea mai multe răni de cuțit în zona gâtului și în spate. Polițiștii au demarat cercetările, sub coordonarea unui procuror, pentru depistarea autorului. După mai multe ore de audieri, mărturiile mai multor persoane l-au indicat pe tânărul care ulterior a fost reținut.

Potrivit unor surse OLT-ALERT, victima a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane într-un bar din centrul localității până spre ora 03.00 noaptea. Victima ar fi rămas cu suspectul despre care localnicii vorbesc că ar fi aprig la mânie.

„Astă noapte Știrbu s-a dus la barul din centrul comunei și a cerut o bere. Erau mai mulți. Băiatul de la bar i-a servit și le-a spus să plece, că el nu stă după ei. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat, pentru OLT-ALERT, viceprimarul din Strejești, Ion Daviduică.

Bărbatul ucis era tatăl a două fetițe de care avea grijă o rudă, după ce tatăl divorțase de mama lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here