Suspect reţinut în cazul celor 8 maşini incendiate în Bucureşti

Un suspect a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni, în cazul celor 8 maşini incendiate, weekendul trecut, în Capitală. Potrivit Realitatea TV, este vorba de un bărbat de 45 de ani.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, bărbatul este din Bucureşti, a fost audiat vineri noapte şi a fost reţinut, ceea ce indică faptul că oamenii legii au suficiente indicii să-l asocieze cu incendierile. Bărbatul ar mai avea antecedente penale, dar nu grave, ci legate de conducerea fără permis.

Surse judiciare spun că bărbatul a fost prins în apropierea secţiei 1 Poliţie, în urma unor informaţii primite de la cetăţeni.

Joi, poliţia a făcut publice imagini de pe camerele de supraveghere cu bărbatul suspectat de incendierea maşinilor.

În noaptea de 31 martie spre 1 aprilie, pompierii din Bucureşti au intervenit, în mai puţin de o oră, pentru stingerea a trei incendii la autoturisme, opt maşini fiind distruse sau avariate după ce flăcările s-au extins.

Primul incendiu a fost anuntat la 112 în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde au fost găsite trei autoturisme care ardeau cu flacară, iar cel de-al patrulea era doar afectat de căldura degajată. În scurt timp, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here