New York: Incendiu la Trump Tower. Mai multe victime, inclusiv pompieri

UPDATE: Bărbatul grav rănit în incendiul izbucnit la Trump Tower a decedat.
Victima, în vârstă de 67 de ani, era unicul ocupant al apartamentului afectat de incendiu. El a murit într-un spital din New York în timp ce primea îngrijiri, potrivit surselor din corpul pompierilor, care nu au precizat identitatea persoanei.

A fost alertă sâmbătă după-amiaza în New York.
Un incendiu a izbucnit în celebra clădire Trump Tower, o persoană fiind grav rănită. De asemenea, patru pompieri au suferit leziuni minore, anunţă Agerpres, citând agenţia EFE.

Şeful pompierilor din oraş, Daniel Nigro, le-a declarat jurnaliştilor că rănitul grav este ocupantul apartamentului afectat de incendiu. El nu a dat detalii despre identitatea sau rănile acestuia.

Totodată, Nigro a adăugat că doi pompieri au suferit arsuri, iar alţi doi au leziuni nespecificate, însă a precizat că, în niciunul din cazuri, rănile nu le pun viaţa în pericol.

Alarma a fost dată în jurul orei locale 17.35 (21.35 GMT) pentru un incendiu izbucnit într-un “apartament destul de mare” de la etajul 50 al edificiului.

La eforturile de punere sub control a focului au participat circa 200 de pompieri, a spus şeful pompierilor din New York, care a relevat că nu s-a stabilit cauza incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here