Polițiștii din Olt au făcut PRĂPĂD în perioada Sărbătorilor Pascale: Peste 250 de oameni le-au căzut în plasă

În perioada Sfintelor Sărbători de Paște, polițiștii olteni au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 120.000 de lei.

La nivelul județului Olt, aproximativ 300 de polițiști au acționat zilnic în locurile unde au avut loc manifestări religioase, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale, pentru ca cetățenii să petreacă sărbătoarea Învierii Domnului în siguranță.

În această perioadă, nu au fost înregistrate evenimente deosebite, aceasta datorându-se măsurilor luate de poliţişti, care au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice și rutiere.

„În perioada 6 – 9 aprilie, polițiștii prezenți la datorie au intervenit la 218 solicitări, dintre acestea 183 fiind prin Serviului Național Unic Apeluri de Urgență 112. Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii olteni au aplicat 258 de sancţiuni, în valoare de 120.065 lei.

Totodată, pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au reţinut 34 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, și au retras trei certificate de înmatriculare”, a declarat purtătoru de cuvânt al Poliției Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here