IMPORTANT: Ce solicită APIA tuturor fermierilor care depun cereri de plată în această perioadă

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, până  în prezent, au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a cererilor unice de plată în anul 2018, un număr de 430.551 de cereri, pentru o suprafaţă de 1.306.280,33 hectare. Pe de altă parte, pentru a utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea cererilor în Campania 2018, instituția le cere fermierilor să se prezinte la data și ora la care sunt programați conform invitației primite.

În intervalul 1 martie – 15 mai 2018, fermierii pot depune la Centrele judeţene/locale APIA şi al Centrul Municipiului Bucureşti, o singură cerere unică de plată, chiar dacă deţin suprafeţe de teren în localităţi sau judeţe diferite.

Pentru suprafaţe mai mari de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la centrele județene APIA, iar în cazul în care se care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol cererile se depun la Centrele locale.

„Pentru a utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea Cererilor în Campania 2018, rugăm fermierii să se prezinte la data și ora la care sunt programați conform INVITAȚIEI primite”, se arată într-un comunicat al APIA.

Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here