INCREDIBIL ce le-a trecut prin cap unor slătineni să scape de jandarmii care i-au prins în afara legii. Până la urmă au ajuns la spital/FOTO

Trei bărbați depistaţi de jandarmi că încercau să vândă, ilegal, pește la marginea Slatinei, în zona podului rutier de peste râul Olt, au ales o cale mai puțin obișnuită să scape de pedeapsă. Alegerea făcută i-a făcut să ajungă, însă, la spital. Și nici de pedepse nu au scăpat.

Susprinși de jandarmi în timp ce ofereau trecătorilor, ilegal, pește spre comercializare, cei trei slătineni au intrat în apa râului, gândind că, aruncând peștele în apă, îi vor păcăli pe jandarmi și vor scpăoa de pedepse.

„În momentul observării efectivelor de jandarmi, încercând să fugă, aceştia au intrat în apa râului Olt, abandonând peştele pe care-l ofereau spre comercializare. Ei au ieşit din apă după aproximativ 40 de minute”, a declarat purtătorul de cuvânt al jandarmeriei Olt, sublocotenentul Claudia Niță.

Ieșind din apă, bărbații au spus că se simt rău din cauza hipotermiei, așa că au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale.

Speranțele că, aruncând peștele în apă, vor scăpa de pedepse, li s-au năruit. Celor trei bărbați li s-au întocmit acte de constatare pentru încălcări ale prevederilor OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

„Documentele întocmite de jandarmi au fost predate organelor de urmărire penală competente, pentru cotinuarea cercetărilor”, a mai precizat Claudia Niță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here