Bărbat din Olt, căzut de la înălțime/ Omul a ajuns la spital cu mai multe traumatisme/FOTO+VIDEO

Misiune contraconometru pentru pompierii olteni, care au intervenit în această după-amiază, în orașul Scornicești, pentru salvarea unui bărbat din podul unui bloc de locuințe, unde bărbatul a căzut de la înălțime. Victima a ajuns la spital în stare gravă, cu mai multe traumatisme.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, din orașul Scornicești, executa lucrări la acoperișul blocului și a căzut de la o înălțime de aproximativ doi metri.

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Stația Scornicești și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt. Pacientul a fost găsit conștient, cu traumatism cranio-facial, traumatism toracic și traumatism la umărul stâng.

„Având în vedere accesul dificil către pacient și posibilitățile limitate de extragere a acestuia, a fost solicitat sprijinul autoplatformei pentru intervenție și salvare de la înălțime din cadrul Detașamentului Slatina.

Bărbatul a fost stabilizat de echipajul medical, asigurat cu ajutorul echipamentelor din dotarea autoplatformei și coborât în siguranță”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Pacientul a fost preluat de un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță și transportat la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here